Hopp til hovedinnholdet

Hun begynte å runke meg, jeg sa hun skulle stoppe og prøvde å skyve henne bort

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på en fest i helgen, det bar ganske mange folk der og jeg kjente ikke alle. Jeg hadde drukket ganske mye, men jeg husker alt som skjedde. Det var ei jente der (visste ikke hvem hun var) men hun virket hyggelig så vi gikk i kjellerstuen for å snakke sammen for musikken var så høy. Jeg hadde begynt å bli litt doven og hun satte seg i fanget mitt og hun kysset meg. Jeg syns det var litt kleint men OK. Så begynte kun å kle av seg å ta av meg boksa, jeg sa jeg ikke ville. Men jeg hadde fått litt stå selv om jeg ikke ville, jeg prøvde å reise meg men hun dytta meg tilbake, men jeg sa jeg ikke ville. Men hun begynte å runke meg, jeg sa hun skulle stoppe og prøvde å skyve henne bort. Heldigvis kom noen ned så jeg klarte å komme meg unna å dro hjem. Jeg synd det var ekkelt å føler meg svak, dum og flau. Jeg prøvde å snakke med helsesøstra på skolen men hun sa at jeg bare skulle ta det som et komplement. Hvem kan jeg snakke med som tar meg på alvor? Jeg er så flau :(

SVAR

Besvart 14.03.2018 20:31:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Gutt og utsatt for overgrep

Også gutter opplever seksuelle overgrep. For å få hjelp til å takle de vonde opplevelsene, er det viktig å prate om det vanskelige og tabubelagte.

 

Les mer
account_circle