Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg glemme det vonde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjæresten min hadde snakket med meg for fler månder siden at han ville se hvor lang tid det tok før jeg våknet vis han berørte meg, for han er redd for at noen skal gjøre noe i russetiden. Jeg sa det var greit. Han prøvde dette og jeg våknet. Men nå for noen dager siden hadde han glemt at han prøvde og gjorde det igjen. Jeg våknet men jeg tenkte jeg ville se hvor langt han gikk, så begynte han og kle av meg. Jeg fortsatte å sove og se om han stoppet, han sleiket meg litt også runket han seg selv litt. Han tok penisen sin på vaginaen min og kysset meg også vekket han meg. Jeg spurte hva han gjorde han fortalte at det var den testen jeg sa at vi avtalte ikke å gå så langt, men han trodde jeg hadde sagt ja til det. Han angrer veldig og gjør alt han kan for å gjøre det bedre. Det var bare en misforståelse men jeg sliter veldig med det, og jeg forstår ikke grunnen til at han runket seg selv når han trodde jeg sov. Jeg vil ha ting tilbake til sånn det var. Hvordan kan jeg glemme det vonde?

SVAR

Besvart 22.03.2018 09:34:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle