Hopp til hovedinnholdet

Søsteren min dro huden på tissen min frem og tilbake. Jeg er lei meg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei egentlig er jeg 8. Helsesøsteren min sa jeg kunne få hjelp av dere så, jeg sente en melding. En gang satt jeg på rommet mitt å så på youtube. Så kom søsteren min å dro av meg underboksen fordi jeg skkulle akuratt til å sove så dro hun av den da så begynnte hun å dra skinnet på tissen fram og tilbaket og jeg likte det ikke så jeg sa hun skulle slutte men hun bare gjore det fortere. Og så plutslig fikk jeg en rar følelse i magen. Så kom det noe vit gugge ut av den. Og etter det har jeg vert veldig lei meg og har ikke turt å snakke med hun etter det. Håper jeg får svar hilsen en gutt på 8 år

SVAR

Besvart 12.04.2018 20:36:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle