Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ofte lei meg, og blir lett såret. Hver natt når jeg skal sove, så ligger jeg å gråter....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. OG jeg har ett problem, kanskje fler.. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få skrevet det, men jeg skal prøve.

Jeg prøver å komme meg igjennom dagene.. Jeg er ofte lei meg, og blir lett såret. Hver natt når jeg skal sove, så ligger jeg å gråter. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg gjør det. Men det er noe som plager meg! I over ett halvt år har jeg prøvet å komme over eksen min. Jeg klarte det nesten, men da tok han kontakt med meg og lurte meg trill rundt. Bare for ett ligg. Senere ble han sammen med en gammel veninnde av meg, som har gjort meg så mye vondt i fortiden.

Da jeg var 14 år gammel, så kom kjæresten til denne jenta på besøk. Og han fikk ikke lov å sove over hos hu, så han måtte sove hos meg. Noe jeg ikke ville i det hele tatt! Jeg var litt ute å kjørte den gang, og sa ikke nei til litt alkohol. Jeg drakk en del. Men jeg husker den kvelden SÅ utrolig godt. Det er så vondt å tenke på. Flere venner av meg kaldte det voldttekt. Jeg fikk blå merker etter den kvelden, og det er minner jeg aldri vil glemme. Det gjør meg fortsatt vondt.

Hjemme er det ofte mye krangling og surhet. Nå har mamma og pappa begynt å diskutere skilsmisse. Og det takler jeg ikke like lett.

Det blir ofte slengt dritt til meg, og gutten jeg stolte mest på har fått meg til å drive med selvskading. Han sa jeg var svak som drev å kuttet meg, men det.. Jeg takkler det ikke. Jeg har tenkt lenge at livet mitt ikke er verdt en dritt og ikke lenger vi leve det. Jeg har også ofte vondt i hode, og er stressa. Blir ofte nervøs.

Alt dette har gått ut over skolen, vennene mine og de hjemme. Er alt dette bare pga gutten som sviktet meg? vi var kjærester en gang i tiden. Vi holdt sammen i 16 mnd. Før virket det som han virkelig likte meg, nå føler jeg bare han vil meg vondt. Hva skal jeg gjøre? Burde jeg skaffe hjelp?
Jeg har prøvd å snakke med han om det, men han bare ler. Han ser virkelig ikke at jeg blir skadet.

SVAR

Besvart 13.02.2009 10:57:32
account_circle