Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er ei jente på 13 og jeg bare lurer på om jeg har blitt voldtatt. jeg har gått å...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er ei jente på 13 og jeg bare lurer på om jeg har blitt voldtatt.
jeg har gått å fundert på dette i 2 år, så det vil si at jeg var 11 år da det skjedde. Pappaen min bruker å komme inn på rommet mitt og legge seg oppå meg om kvelden (uttapå dyna) og stryker meg i ansiktet og sier at jeg er så vakker osvosv.
Jeg syntes dette var litt merkelig men sa ikke noe om det for jeg tenkte at det er jo pappa, han er vel bare glad i meg.
Men en natt, hadde pappa hadd besøk av firma-folk og han hadde drukket seg full. Mamma hadde dratt å lagt seg og det hadde bror og søster og. Jeg var i søvne men skjønte allikavel hva som skjedde. Det eneste jeg SÅ var morgenen etter der jeg lå uten dyne og trusen og buksen min var trukket ned på anklene. Men jeg husker at jeg hadde blitt kåt og at senga mi hadde gått opp og ned. Så begynte bildene å komme. Det er det ekleste jeg noen gang har opplevd. Jeg vle kanskje missbrukt av min egen far, som jeg har vært så glad i og brydd meg om.

Neste morgenen ville jeg ikke være sammen med pappa lengre. Syntes det var ubehagelig og skremmende. Tenkte hele tiden; enn hvis det var en drøm. Men nei. Det er så klart at jeg blir redd, han lå oppå meg og stønnet og pulte meg. JEG VAR 10 ÅR!!!!!!
Jeg er kjempe redd for han nå! mamma og pappa har skilt seg for andre grunner, så jeg besøker ikke pappa lengre, pga en krangel jeg og han hadde.

Men minnene sitter fremdeles. Men på en rar måte nå, synes det at det tenner meg på en VELDIIIIIG EKKEL MÅTE!!!! Men jeg blir tent av det! :s
Dette er en av grunnene hvorfor jeg lider av tvangssapising. Jeg har spist for å fortrenge minnene. Og dette sliter jeg med enda.

Er jeg normal, og har jeg blitt missbrukt av min egen pappa?
jeg er redd!!

SVAR

Besvart 01.03.2009 07:02:22
account_circle