Hopp til hovedinnholdet

Seksuell trakassering? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går nå i niende klasse og skal begynne i tiende etter sommerferien. I klassen min er et par av guttene veldig kåte. Jeg skjønner jo det. vi går i niende, men det er en ting jeg sliter veldig med. Det er noe som har skjedd, som har fått meg til å tenke. På trinnet nå føler jeg meg svært brukt. Emm gutter har ingen grenser lengre. De snakker om meg og om kroppen min høyt rett foran og tar bilder av rumpa mi med bukse på. Flere ganger har jeg blitt klådd på foran alle guttene i klassen, og alle bare ler. De andre guttene er for feige til å si i fra. Jeg føler dette er utrolig ubehagelig. Vennene mine og selv helsesøster har sagt at jeg bare burde ta det positivt at gutter syntes jeg har fin kropp. Men det er noe helt annet når de klår og slår på rumpa mi og snakker ekkelt til meg hver dag. Jeg er egt veldig godt likt på trinnet av både jenter og gutter, men jeg føler meg nesten mobbet. I går fikk jeg melding av en gutt hvor han spurte om det gikk bra og at det er seksuell trakassering

SVAR

Besvart 03.06.2018 22:27:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
account_circle