Hopp til hovedinnholdet

Søsterern min tukler med tissen min mens jeg later som jeg sover.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Flere netter så har jeg våknet av at tvillingsøsteren min sitter på senga mi og har hånda i boxeren min, og tukler med tissen min. Tissen blir stiv, noe som er forvirrende, for jeg vil ikke at den skal bli stiv når søsteren min tukler med den. Hun drar ned boxeren, å begynner og suge på den. Når noen suger tissen din, er det faktisk en god følelse, men når noen gjør det mot din vilje, og det er søsteren din i tillegg blir det ekkelt. Jeg later som jeg sover, for jeg vet ikke hvordan jeg skal reagere. Jeg vil ikke at hun skal få problemer, bare at hun skal stoppe. Hva gjør jeg?

Besvart 15.07.2018 20:42
 

Svar

Hei gutt 13!

 

Så fint at du var så modig  å sende mail til oss .

 

Det er forståelig at det du opplever er forvirrende .Det er en god følelse, men du vil ikke at kroppen skal reagere på det som skjer. Det er helt vanlig at kroppen kan reagere slik du beskriver, selv om det skjer mot din vilje. Kroppen vår er slik at den kan reagere, selv om det som skjer ikke oppleves som noe bra.

Men det er ikke greit det som søsteren gjør mot deg .

Det er veldig fint at du vil at dette skal stoppe. Vi forstår at du ikke ønsker at søsteren din skal få problemer. Det er veldig viktig at du sier i fra til noen voksne om dette. Velg gjerne en voksen du stoler på, for eksempel foreldrene dine, eller noen andre voksne i familien. Kanskje du kan si at det ikke er trygt å ligge i sengen din lenger . De kan hjelpe deg slik at det stopper og de kan også være en god støtte videre dersom du trenger det. Dere kan også sammen snakke med legen din hvis dere trenger noen råd.

Hvis det blir vanskelig, kan du snakke med  helsesøster  på skolen når den begynner. 

Søsteren din trenger at noen voksne tar ansvar og stopper dette, slik at hun ikke gjør slikt mot deg eller noen andre. Selv om det kan være vanskelig at søsteren din må snakke med voksne om dette, er det veldig viktig slik at hun også kan få hjelp.

 

Vi håper at dette  var til hjelp for deg.

 

Du kan ringe Alarmtelefonen for barn og unge på telefon 116 111, Du kan også ringe Landsdekkende telefon  for incest og seksuelt misbrukte på telefon 800 57 000.

Dette er telefoner som alltid er åpne.

 

Du skal vite at det er hjelp å få!

 

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Nervøs dame (colourbox.com)

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer

Seksuell erfaring med søsken?

To i en seng (colourbox.com)

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

Les mer

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting!

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Åpenhet og tillit vil alltid lønne seg i det lange løp, og husk at foreldre ikke alltid er like håpløse som du tror, og ofte kan hjelpe deg om du trenger det.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep