Hopp til hovedinnholdet

Stefaren min tar meg på puppene og tissen, og jeg liker det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på dette er ulovlig. Det gjelder meg å stefaren min. Noen kvelder så har jeg sitti på fanget hans ute. Men på kveldene sitter vi ute. Han stryker meg på ryggen og holder hånda på låret mitt og han tar noen ganger nesten hver dag på rompa mi. Men dene ene gangen jeg sulle legge meg ble han med opp for å si natta. Ham la seg på sofaen min. Han spurte om jeg ville legge meg i armkroken hans å det gjorde jeg. Han begynte å ta på ryggen min, tokk av bhen og fortsatte med ryggen han tokk meg på rompa og puppene. Det samme skjedde på telttur stebroren min(10)sov. Han gjorde det samme, men han tokk ikke av bhen. Den sistegangen så satt jeg på fanget hans ute på kvelden. Han tokk handa si opp på ryggen osv. Han tokk meg på låret å på tissen. Hadde på shorts så på utsiden av den. Å når jeg ga han klem tokk han meg på rompa. Han kysset meg på sinne flere ganger å rett over leppa mi. Mamma vet ikke om dette.Jeg vil ikke be han om å stoppe. Han gjør meg sykt kåt. Jeg liker det.

SVAR

Besvart 08.08.2018 09:19:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Overgrep fra noen du kjenner

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov? Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle