Hopp til hovedinnholdet

Da jeg var 15 tok en som skulle hjelpe meg under trusa.Var det et overgrep?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg var 15 så var det en eldre mann på sånn ca over 20 som skulle hjelpe meg med det jeg sleit med. Det var også midt under skilsmisse til min mor og far. Han var jo snill og sa mye fine ting til meg og han godtok at jeg ikke ville ha sex med han. Men så var det en dag der jeg og han så på film også tok han på meg under trusa. Det første jeg tenkte på at det var ekkelt. Han gjorde bare det en gang. Han var jo snill. men merker at det har gjort noe med meg. Var det overgrep? Jeg sa jo ingenting til det. Jeg avslutta det vennskapet med han. Kjenner meg egentlig ganske verdiløs etter det.

SVAR

Besvart 09.08.2018 09:49:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep fra noen du kjenner

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov? Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle