Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt voldtatt og gravid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Familien min består egentlig bare av gutten. Foreldrene mine er en gutt født som gutt og en trans gutt, og jeg har to eldre brødre. Alle i familien min inkludert meg er enten homofile, eller Pan. Brødrene mine blir plaget mye fordi de er homofile og Pan, men også fordi jeg er søstera deres. Den yngste storebroren Min på 16 kutter seg selv og er veldig deprimert, mens den eldste broren min på 19 drar ofte ut på kveldene og kommer ikke tilbake før sent på kvelden eller Tidelig om morgenen ofte skadet. Foreldrene mine er ute av seg og de vet ikke hva de skal med meg eller brødrene mine. De mener vi burde bli adoptert til noen som er hetro sånn at vi ikke blir mobbet for dem. Samtidig har "bestevennen" min voldtatt meg og jeg har blitt gravid. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg vil ikke skape flere problemer for foreldrene mine eller brødrene mine.

SVAR

Besvart 23.09.2018 17:53:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
account_circle