Hopp til hovedinnholdet

Nakenbilder på nett

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har opprettet en Snapchat konto der jeg ville møte andre fordi jeg ville ikke føle meg så utenfor pga. Jeg ikke føler meg ikke som en «digg» jente som de andre i klassen som er «populære»... jeg har også opprettet en tinder konto. Mange der likte meg og jeg følte meg topp. Men jeg ble oppe lenge, måtte sende nakenbilder av meg til klokken 3 på natta. Jeg angrer skikkelig og tørr ikke snakke med noen om det. Jeg har sagt litt til bestevenninna mi men ikke at jeg har sendt bilder, og ikke at de har. Men har sagt det vi hadde i chatten med en men det var i starten. Etter en stund begynte de og mase på meg... Jeg liker ikke dette lenger og har sluttet og være på den brukeren og sluttet med alt. Jeg har ingen god følelse lenger om meg selv og føler meg sykt dum. Vi hadde om deres nettsted på skolen i dag, da begynte jeg og bli veldig lei meg pga. denne saken, jeg føler det er vanskelig og snakke om det og gjør det ikke selv om jeg snakker med pappa og mamma om nesten alt...

SVAR

Besvart 25.09.2018 20:45:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
account_circle