Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om klamydia og testing.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For noen uker siden hadde jeg ufrivillig sex med en på fest og fikk vite senere at han hadde klamydia. Jeg har kjæreste og vi hadde sex før jeg visste om det. Jeg sugde han og han kom i munnen min også. Kan man ha klamydia i både halsen og nedentil? Jeg leverte urinprøve til legen og testet positivt på klamydia, men har lest at man må teste på en annen måte hvis man har det i halsen. Går på antibiotika kur (Doxylin) i 10 dager, funker dette også hvis jeg har det i halsen eller burde jeg teste meg? Har lest mye forskjellig så ønsker et direkte svar. Er veldig bekymret for at jeg ikke blir kvitt det helt.

SVAR

Besvart 05.10.2018 22:07:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Var det en voldtekt?

Jeg husker ikke noe av det som skjedde, men jeg er redd for at jeg har blitt utsatt for en voldtekt.

 

Les mer
attach_file

Vanlige reaksjoner etter voldtekt

Det finnes ikke riktige eller gale reaksjoner på voldtekt og seksuelle overgrep, men noen reaksjoner går igjen hos mange. Her kan du lese om noen av dem.

 

Les mer
account_circle