Hopp til hovedinnholdet

Voldtatt av gymlærer i dusjen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17år og går på skole. I det siste har jeg opplevd ubehagelige ting i gymtimene angående læreren min. Det er en dame på rundt 30 år. Først startet det med at hun så inn i dusjen, ettersom jeg Haar egen dusj er det ingen andre som vet dette. Og i det siste har hun befølt meg helt til i forrige uke da jeg ble voldtatt i dusjen av læreren min. Jeg følte meg veldig svak og lite mandig i den situasjonen så jeg lot det bare pågå. Hva skal jeg gjøre, hun kom med trusler til meg. Jeg føler fortsatt at det er ubehagelig men jeg likte det litt, ettersom gymlæreren faktisk er veldig pen, men dette er en situasjonjeg føler er ubehagelig og vil gjøre noe med.

SVAR

Besvart 29.09.2018 15:22:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Var det en voldtekt?

Jeg husker ikke noe av det som skjedde, men jeg er redd for at jeg har blitt utsatt for en voldtekt.

 

Les mer
account_circle