Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at gutter kommer inn i garderoben og påtvinger seg sex?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Dette er flaut. Etter gymmen var jeg sist ut fra garderoben og alle hadde dratt. Så kom en gutt inn i garderoben og jeg sto bare i BH ( jeg hadde ikke tatt på truse ennå. Så gutten gikk bort til meg og jeg holdt meg for tissen og sa at han skulle gå ut og da sa han:-Jeg kan ikke gå når du er sexy. Så tok han hånden min bort fra tissen min og begynte og ta meg inni tissen og det var vondt. Han kledde av seg og tok inni BHen min også tok han penisen sin inn i tissen min også hadde vi sex og jeg ville ikke. Han klødde meg inni BHen hele tiden og sa at jeg skulle ta den av. Jeg sa nei så han tok den av meg også hadde vi sex igjen. Det var ubehagelig når han gjorde det. Er det normalt at gutter gjør sånn?

Besvart 12.10.2018 15:57
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss. Det du beskriver er ikke normal atferd for gutter. Det er et seksuelt overgrep, og det er ikke lov. Vi anbefaler deg at du snakker med en voksen om dette. Det kan være dine foreldre, lærer, helsesøster eller din lege.
Du kan også ringe Alarmtelefonen for barn og voksne på telefon 116 111, hjemmeside www.116111.no og/eller Landsdekkende telefon for Incest og seksuelt misbrukte på telefon 800 57 000, hjemmeside www.incest80057000.no

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Overgrep fra noen du kjenner

To jenter snakker sammen (kripos.no)

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov?

Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

Les mer

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep