Hopp til hovedinnholdet

Var dette et angst anfall?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har tidligere blitt voldtatt av min forrige kjæreste. Dette har ikke gått helt opp for meg før i ettertid. Nå driver jeg på med en ny gutt og vi har hatt sex mange ganger. Igår fikk jeg litt vondt da vi hadde sex. Da jeg kjente smerten var det som om jeg blacket ut. Jeg husker ikke hvordan det startet men etterpå lå jeg i kanskje rundt 10 min og pustet veldig fort og fikk meg ikke til å klare å snakke. Jeg begynte å gråte litt men det føltes ut som jeg ikke hadde kontroll på noe. Var dette et angst anfall? Jeg har ikke opplevd noe så intenst før.

SVAR

Besvart 23.11.2018 10:34:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige reaksjoner etter voldtekt

Det finnes ikke riktige eller gale reaksjoner på voldtekt og seksuelle overgrep, men noen reaksjoner går igjen hos mange. Her kan du lese om noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle