Hopp til hovedinnholdet

Jeg har solgt sex til en mann, er det ulovlig? Er jeg bifil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en del følgere på Instagram og legger ut en del bilder av meg selv i baris osv. Det er en mann som har lagt meg til på Snapchat og spurt om jeg kan sende bilder av meg uten klær osv. Jeg har jentekjæreste, men gjør dette for det. De vipser meg penger og ofte også mye, men vil ikke at mamma og pappa skal finne ut noe så vil ikke ha vipps. En spurte om jeg kunne møte han og snakke for 5000kr og det gjorde jeg. Da jeg gikk inn i teslaen hans kjørere vi et sted litt øde, og der tok han av meg T-skjorta og tok fram tissen sin og jeg sugde han. Jeg fikk 5000 og han vil møte meg igjen! Er dette ulovlig? Er jeg bifil fordi urg liker dette? Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 05.12.2018 11:22:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle