Hopp til hovedinnholdet

En gutt hadde sex med meg mens jeg hadde blacket ut. Var det overgrep?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

i helgen ble jeg med en av bestekompisene mine på fest, vi koste oss og hadde det gøy. han hadde med seg en av sine kompiser, han var veldig "på" meg. men jeg trakk meg alltid unna. ting gikk ut av styr og jeg ble veldig dårlig. jeg pæsa ut ett par ganger. min kompis og hans kompis skulle følge meg hjem. det endte opp med at min kompis bare dro fra oss og jeg viste ikke hva som skjedde i det hele tatt, jeg var ikke til stedet. jeg blacket ut og våknet av at jeg lå i en seng med kompisen til min bestekompis. han hadde hatt sex med meg uten at jeg viste det. jeg fikk helt panikk og reiste meg opp og løp ut. jeg har kjæreste i tilegg. jeg tok taxi hjem midt på natta. føler meg så skitten og ekkel. vet ikke hva jeg skal gjøre, trodde aldri dette skulle skje med meg. har jeg værrt utro?? har følelsen at jeg har blitt voldtatt siden jeg ikke ville dette i det heletatt. hjelp meg. hva skal jeg gjøre. han var 21 år gammel. er dette min feil? har han forgrepet seg på meg?

SVAR

Besvart 09.12.2018 14:36:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Vanlige reaksjoner etter voldtekt

Det finnes ikke riktige eller gale reaksjoner på voldtekt og seksuelle overgrep, men noen reaksjoner går igjen hos mange. Her kan du lese om noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle