Hopp til hovedinnholdet

Læreren min hadde sex med meg. Hva gjør jeg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Det var en lærer som hadde sex med meg på skolen han holde meg fast og han gikk til tolett med meg så beggynte han å gjør den tingen..... Jeg er redd at jeg er gravid og vær dag ser han på meg Og smiler som at han vil gjør det igjen. Hva skal jeg gjør ??

Besvart 19.12.2018 23:06
 

Svar
Hei Jente 15

Takk for din henvendelse.

Det er utrolig trist å lese at du har blitt utsatt for et seksuelt overgrep fra din lærer. Dette er noe som er ulovlig og vi tenker det er viktig at du får snakket med noen om dette, slik at han ikke kan gjøre det igjen. Vi vil råde deg til å snakke med en trygg, voksen person om det som skjedde og dine bekymringer rundt det. Noen gode voksne å snakke med kan for eksempel være: foreldrene dine, en lærer eller helsesøster på skolen din. Du kan også snakke med helsesøster om din bekymring for å være gravid. Hun vil vite hva dere skal foreta dere i forhold til det.

Om dette blir vanskelig kan du ringe Alarmtelefonen for barn og unge på 116 111, hjemmeside : www.116111.no eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på
800 57000, hjemmeside www.incest80057000.no

 

Håper dette kan være til hjelp, vi ønsker deg masse lykke til!

 

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Overgrep fra noen du kjenner

To jenter snakker sammen (kripos.no)

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov?

Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

Les mer

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep