Hopp til hovedinnholdet

Kan det ha skjedd noe mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

En gang da jeg var 12 år, så ble jeg låst inne på et rom og ble befølt på brystene av en som mobbet meg ganske grovt. Husker ikke så mye fra hendelsen, bare at jeg ble veldig veldig redd. Problemet er at jeg er litt engstelig for at det skjedde mer og at situasjonen ble lagt i underbevisstheten min, jeg husker jo ikke så mye fra barndommen. Jeg har veldig problemer med nærhet, kropp generelt, depresjoner og nedstemthet, intimitet og spesielt samleie med en annen person. Jeg blir skikkelig uvel og hysterisk av tanken på det, selv om jeg blir seksuelt tiltrukket til folk og er ganske seksuell av meg som person. Nå blir jeg skikkelig forbanna av å tenke på det som skjedde. Var dette et slags overgrep, og ut ifra hvordan jeg og psyken min har utviklet seg, kan ting tyde på at det skjedde mer enn bare beføling av brystene mine? Eller ble bare lille meg så ekstremt traumatisert av det hele? Hva burde jeg gjøre videre?

SVAR

Besvart 03.01.2019 20:36:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle