Hopp til hovedinnholdet

Læreren tar på meg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg visste ikke helt hva det rette emne å kalle detter var..... Jeg går på ungdomsskolen og vet ikke hva jeg skal gjøre. Den ene læreren vår er mann, ha er veldig streng og litt ubehagelig å ha med å gjøre egentlig. Han gir mye gjensittning, spesielt til jenter. I går satt jeg igjen alene og hån begynte å ta på meg. Han kom bort og bare begynte å ta meg på puppene. Han har vært litt sånn helt siden jeg møtte han, men det var først i går at jeg kjente at her går det en grense.... Han var rett å slett ekkel mot meg. Han tok hånda mi, men jeg trakk den vekk. Jeg må si at han er strek, for han holdt den og lå den på penisen sin. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg forstod jo hva han mente... Han sa liksom sånn; Du vet det finnes andre utveier enn gjensittning? Jeg bare trakk meg tilbake. Så sa han at jeg kunne gå, men han sa også at jeg måtte huske på at det finnes andre utveier. JEG VET IKKE HVA JEG SKAL GJØRE! HJELP MEG....

SVAR

Besvart 03.02.2019 15:00:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle