Hopp til hovedinnholdet

Bestevennen min ville ha sex med meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13. En gutt jeg har kjent siden barnehagen og som var bestevennen min spurte en gang om jeg ville komme hjem til han. Når vi kom til han spurte han om vi skulle se på pornhub og jeg tenkte hvorfor ikke fordi vi ikke hadde noe annet og gjøre. Etter hvert gikk han ståpikk! D var så kleint. Og så sa han at han var forelsket i meg og at han ville ha sex med meg og jeg hater og såre folk så jeg sa at d gikk bra. Så etter hvert så spurte han om vi kunne gjøre det og jeg fikk panikk så jeg sa nei, og han sa at jeg ga han "blue balls" og han var på gråten. Jeg ignorerte det og vi så videre, etter hvert sa han at han aldri hadde fingra noen, og jeg sa haha ikke jeg heller. Så tok han på tissen min og jeg prøvde og le det vekk. Etter hvert spurte han om jeg likte det og jeg sa bare ja for og unngå at han ble lei seg eller sur. Så sa jeg at jg måtte gå, og han spurte om en hadeklem og vi klemte og han klemte rompa mi og tok på puppen min. Hva skjer og hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.02.2019 14:44:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle