Hopp til hovedinnholdet

Pappa tok meg på tissen og på puppene samtidig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I sommeren 2017 eller høsten jeg husker ikke akkurat når tok pappa meg på tissen og puppene samtidig. Jeg sa ingenting fordi jeg ble redd. Jeg har sagt det til mange men de vil ikke tro på meg jeg prøver og få de til det men de sier bare at jeg har innbilt meg hendelsen og at jeg er syk. Jeg Jar også fundert på en ting til det er at jeg våkna med blod i trusa rundt samme tid og det varte i en dag og var to ganger på en måned. Pappa sier at han ikke har gjort det og ikke husker det og at han sikkert bare skule klemme meg eller noe og mamma sier at det ikke var overgrep siden jegadde på meg klær. Jeg har foresten sjekka meg på gynekologisk undersøkelse og hun sier at her har det ikke vært noen, men kan hun egentlig se det? Jeg vil anmelde det hvis det kan ha vært med vilje jeg håpet ikke det var det. Jeg må få noen til å tro på meg og tenke på det som jeg gjorde det det var veldig skummelt

SVAR

Besvart 19.02.2019 13:53:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle