Hopp til hovedinnholdet

Pappa tok meg på tissen og på puppene samtidig

Jente 13 år
 

Spørsmål

I sommeren 2017 eller høsten jeg husker ikke akkurat når tok pappa meg på tissen og puppene samtidig. Jeg sa ingenting fordi jeg ble redd. Jeg har sagt det til mange men de vil ikke tro på meg jeg prøver og få de til det men de sier bare at jeg har innbilt meg hendelsen og at jeg er syk. Jeg Jar også fundert på en ting til det er at jeg våkna med blod i trusa rundt samme tid og det varte i en dag og var to ganger på en måned. Pappa sier at han ikke har gjort det og ikke husker det og at han sikkert bare skule klemme meg eller noe og mamma sier at det ikke var overgrep siden jegadde på meg klær. Jeg har foresten sjekka meg på gynekologisk undersøkelse og hun sier at her har det ikke vært noen, men kan hun egentlig se det? Jeg vil anmelde det hvis det kan ha vært med vilje jeg håpet ikke det var det. Jeg må få noen til å tro på meg og tenke på det som jeg gjorde det det var veldig skummelt

Besvart 19.02.2019 13:53
 

Svar
Hei

Det er veldig leit å høre at ingen tror på det du foreller!

Det er ikke normalt at faren din skal ta på tissen og puppene dine. Det din far gjorde var veldig galt! I straffeloven er det strengt forbudt, og din far vet at dette ikke er lov!

Du skriver at du har sagt det til mange, uten at de tror deg. Har du snakket med noen utenfor familien din? Hva med å fortelle det til en voksen du stoler på som lærer, sosiallærer eller helsesykepleier på skolen. 

Du har vært til gynokologisk undersøkelse. Var det på grunn av dette? Det er veldig vanskelig å som om det har skjedd noen overgrep. Som regel må man til en spesialist på seksuelle overgrep for å se om noe har skjedd. Man kan heller ikke utelukke at noe har skjedd selv om man ikke ser noe på den gynokologiske sjekken. 

Selv om det kan være vanskelig å fortelle noe slikt om sin egen far, er det viktig at du ikke sitter med dette alene. Dette er en dårlig hemmelighet å ha for seg selv. Det vil ikke hjelpe deg å holde dette hemmelig. Selv om du ikke har blitt trodd av noen vokse må du ikke gi opp. Noen voksne vil til slutt tro på deg. 

Legger ved noen artikler som jeg anbefaler deg å lese.

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Trist jente sitter på senga (colourbox.com)

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep