Hopp til hovedinnholdet

Søskenbarnet mitt som er 4 år eldre har tatt på meg. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei det er en ting som skjedde for noen år siden og jeg forsto ikke da men nå kan jeg ikke slutte å tenke på det. Jeg var hos besteforeldrene mine og søskenbarnet mitt som er 4 år eldre enn meg og jeg lå i en seng og han begynte å ta på buksa mi og sa at den var fin og sånt og etter hvert tok han den av og begynte å se og ta på trusa mi. Flere ganger etterpå kom han bort til meg når jeg og han var alene, og han bare holdt meg fast uten å si noen ting og når det var noen andre i nærheten unngikk han meg bare. Jeg har også et søskenbarn som er 2 år yngre enn meg jeg og hun har alltid vært veldig nære. Vi snakket om det da og vi har snakket litt om det nå også for han var litt sånn mot oss begge. det er ekkelt å tenke på nå og vi vet ikke om det er noe vi bør snakke med foreldrene våre om? skulle ha sagt noe når det skjedde men vi var så små at vi ikke forsto helt at det han gjorde kanskje ikke var helt greit

SVAR

Besvart 10.03.2019 15:04:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Overgrep fra noen du kjenner

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov? Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

 

Les mer
account_circle