Hopp til hovedinnholdet

Han tar meg på rompa og puppene!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 9.klasse. Jeg har nå i et halvt år blitt tatt på rompa og puppene av en gutt (noe jeg ikke vil) han hører ikke etter når jeg sier nei eller dytter ham bort. Det startet med å skje sånn en gang i uka, men de siste månene skjer det vær dag. Han tar ikke på vennene mine, men kaller dem hore og andre stygge ting (han har dårlig holdning til jenter og mener de ikke skal ha rettigheter) han er alene barne flyktning fra Afghanistan. Jeg sa ifra til venner i starten, men så fikk jeg høre at jeg ikke burde lage «big deal» og ta det som et kompliment. Det ble bare verre og jeg sluttet å si det til folk. Så holdt han meg fast (som vanlig) men denne gangen tokk han hånda i skrittet på meg. Da sa jeg det til venner og deretter til lærer som tokk det opp anonymt i klassen. Det hjalp lite... han har ingen respekt for forsterforeldrene sine og det er ingen måte å da han til å stoppe. Hjelp! Nå er jeg så redd for han at jeg vurderer å ikke komme på skolen til tider. Ha skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.03.2019 21:05:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle