Hopp til hovedinnholdet

Pappa hadde sex med meg, hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Våknet nå for ikke lenge siden av at pappa drev å dro av meg trusa visste ikke hva jeg skulle gjøre eller si så jeg bare stivnet helt. så han forsatt så han tok av seg boxern og tok tissen mot min og tok den opp ned i sprekken min også tok han den inn og da helt inn å begynte ha sex med meg han gjorde det fort å hardt. så sprutet han inni meg. så gikk han. hva bør jeg gjøre? og jeg ble våt av han gjorde det likte jeg det og hvorfor skjedde det?

Besvart 16.03.2019 22:23
 

Svar
Hei jente 13

Takk for at du skrev til oss. 

Det du forteller om, er absolutt ikke lov og det er det vi kaller et seksuelt overgrep. Faren din vet at det ikke er lov til å gjøre sånt med deg. 

Du forteller at du likte det. Det forklares med at kroppen vår reagerer på berøringer selv om hodet egentlig ikke vil og selv om vi føler at det som skjer ikke stemmer. Det betyr ikke at du var med på det eller at du har noen som helst skyld i det som ble gjort, men det er rett og slett bare kroppen som reagerer uavhengig av hvordan du har det inni deg. 

Det er viktig at du får hjelp til å snakke om det du har opplevd. Vi anbefaler deg å si fra til for eksempel helsesykepleier på skolen din, hun kan hjelpe deg videre. Alternativt kan du si fra til en lærer, eller noen i familien du stoler på? Det viktigste er at du får pratet med noen trygge voksne om dette, for dette er ikke noe man kan holde inni seg. 

Hvis du vil prate med noen på telefon, kan du ringe Alarmtelefonen på tlf 116 111, eller Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på tlf. 800 57 000. Her kan du ringe hele døgnet, og du kan være anonym hvis du ønsker det. 

Håper du får til å fortelle dette videre, vi ønsker deg masse lykke til! 

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep