Hopp til hovedinnholdet

Er det han har gjort voldekt eller trakassering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på nattklubb hvor jeg og venninnen min avtalte at vi ikke skulle forlate hverandre slik at ingen var alene men hun forsvant jo. En guttegjengen kom bort og en gutt der var veldig kåt og jeg var veldig ute og klarte ikke å ta vare på meg selv. Han hooket m meg og befølte meg hvor han fingret og tok meg på puppene og kysset meg mens jeg ikke var helt tilstede. Klarte ikke å forsvare meg så han forsette jo bare. Heldigvis var d noen som oppdaget hva som skjedde og fikk tak i vaktene som fikk han vekk fra meg. Men jeg ble jo sendt hjem jeg også og da sto han å ventet på meg utenfor. Han fulgte meg til bussen og på veien tok han meg i tissen og på rumpen, og under bhen på puppene selvom jeg sa han måtte roe seg, men han sa han ikke kunne styre seg. På busstoppet forsatte han å ta på meg selvom jeg sa han måtte stoppe og gå vekk. Han sa han skulle gå hvis han fikk hadekyss og ville ikke jeg men d var den eneste måten han ville gå på. Er det han har gjort voldekt eller trakassering?

SVAR

Besvart 08.04.2019 19:08:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle