Hopp til hovedinnholdet

Kan gutter bli voldtatt av jenter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Jeg er en gutt som opplevde noe på en fest for et år siden. Det var en jente der som prøvde å flørte med meg hele kvelden, men jeg var ikke interessert fordi jeg hadde en kjæreste. Jeg likte henne ikke i det hele tatt og hver gang hun kom for å prøve å danse med meg og sånt så sa jeg at jeg ikke var interessert og at jeg ville at hun skulle gå. Utover kvelden ble jeg veldig full. Jeg har litt problemer når jeg drikker sprit, og da hender det at jeg får "Black outs". Vi dro på et nachspiel og jeg husker ikke helt hva som skjedde. Men etter en stund kom jeg til meg selv og da satt jenta som jeg hadde sagt nei til oppå meg og ridde meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, men jeg ville ikke at hun skulle gjøre det. Jeg følte meg helt brukt. Samtidig var jeg så full.
Dagen etterpå fikk kompisene mine vite om det, og de syntes det var kult at det "ble noe på meg". Dama mi slo opp senere også for hun fikk vite om det av noen venner. Alt føltes så urettferdig og utrolig dårlig gjort.
Jeg vet ikke om det kan kalles en voldtekt, men jeg klarer ikke å slutte å tenke på det. Jeg skammer meg sånn, og jeg blir sint fordi det føles som om jeg burde like det som hadde skjedd. Og jeg hadde jo ereksjon. Men jeg hater å tenke på at vi hadde sex og jeg blir ofte helt fortvilet når jeg tenker tilbake på det som skjedde. Kan gutter bli voldtatt av jenter?

SVAR

Besvart 16.01.2015 10:42:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Gutt og utsatt for overgrep?

Gutter opplever også seksuelle overgrep. For å få hjelp til å takle de vonde opplevelsene, er det viktig å snakke om det som er vanskelig.

 

Les mer
account_circle