Hopp til hovedinnholdet

Er dette et overgrep?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke om det er god nok grunn til å være lei seg, men jeg er det. Igår var jeg på byen. Da jeg var på vei hjem kom det to gutter og spurte om jeg skulle bli med på nach. Jeg ble med. Han ene stakk etterhvert og det var bare meg og han andre igjen. Da han begynte å bli litt klengete sa jeg at jeg snart burde komme meg hjem, men det ville ikke han. Han sa at jeg skulle drikke og ikke dra, imens han kysset meg. Flere ganger sa jeg at jeg burde dra hjem, men det virket ikke som han respekterte hva jeg ville. Han kledde av meg til undertøy. Jeg skulle til å ta genseren min for å kle på meg igjen, men da bare kastet han den bort og tok på meg. Han ba meg suge han. Jeg gjorde det en stund, men sa at nå var det nok og at jeg ville hjem. Han sa: «du skal suge meg, så skal jeg knulle deg, så kan du dra hjem» vi pulte til slutt. Jeg var med på det, men sa flere ganger at jeg ville hjem. Idag føles det så ubehagelig. Jeg har tenkt mye på det og er lei meg. Han var voldsomogtokkvelertak.

SVAR

Besvart 20.05.2019 09:08:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep fra noen du kjenner

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov? Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle