Hopp til hovedinnholdet

Seksuelle overgrep

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skulle lage mat på kjøkkenet også kom stefaren min å begynte å massere meg på skuldrene. Når maten var ferdig spurte han om han skulle være med opp å fortsette (jeg turte ikke si nei). Vi gikk opp å satt oss i senga. Jeg satt foran han å spiste og han satt bak meg og masserte meg. Jeg syntes det var litt ubehagelig fordi han måtte åpne bhen for å kunne massere, sa han. Når jeg var ferdig med å spise sa han at jeg kunne legge meg ned for å slappe mer av. Dette var veldig ubehagelig fordi jeg kunne kjenne penisen hans. Etterhvert begynte han å massere meg mellom og over puppene. Han spurte flere ganger om det var greit og jeg turte ikke si noe annet enn ja. Han sa også at han trodde jeg sikkert ble sur. Han sa flere ganger også at jeg ikke måtte si noe til mamma. Det at han sa det fikk meg til å lure. Han masserte litt opp på puppene på sidene, han spurte om det var godt. Han har også flere ganger før tatt meg på rompa. hva kan jeg gjøre med dette? Tørr ikke si det til noen.

SVAR

Besvart 30.05.2019 20:50:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle