Hopp til hovedinnholdet

Voldtatt av venn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For noen uker siden så ble jeg tatt på av en venn. Han har alltid vært en støttende venn. Men for igår (08.06.19) så hadde jeg besøk av bare ham, og mamma og pappa var ikke hjemme. Så vi tenkte å se på Garnes Of Thrones, og der var det litt sex og slikt. Så når vi var ferdige med noen få episoder så gikk vi ned for å ta noe vann, så når jeg fylte på kjente jeg at han pustet i nakken min, jeg ble redd og var helt stiv. Så begynte han å ta meg på magen og rundt livet, så tok han meg på puppene og rumpa, jeg turte ikke å si stopp. Jeg stoppet krana og prøvde å få meg løs, men Børre han meg opp til rommet mitt, jeg ble livredd og prøvde å vrikke meg løs. Så hadde han ubeskyttet sex med meg i senga og kledde meg naken og sånt, så skrev han 'hire' i panna mi med tusj. Rett før han gikk slo han meg kjempe hardt, jeg sa au og stopp da og dyttet han vekk og slikt, men jeg klarte det ikke! Etterhvert måtte jeg gi meg. Så dro han kanskje i sånn 3 tida på natta. Nå er jeg redd for ham...

SVAR

Besvart 11.06.2019 11:06:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

 

Les mer
account_circle