Hopp til hovedinnholdet

Testing for smitte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke helt om dette er et krisespørsmål... Jeg har blitt voldtatt. Jeg er ikke gravid, for har tatt test, men jeg er livredd for å være smittet av noe... Hva innebærer slike tester? Må man undersøkes nedentil?? Ble også tvunget til å suge og svelge, kan jeg bli syk av det? Jeg vet ingen ting om denne personen, bare at han var rusa på et eller annet, og har liksom hørt mye om sykdommer i miljøer med mye rus... Jeg ble misbrukt og mishandlet som barn, og greier ikke kle av meg foran andre. Har store problemer med å ta en dusj, så er veldig umulig. Jeg knakk en tann, kan man gå til tannlegen og si at man ikke vet hvordan det skjedde? Fikk noen harde spark, også nedentil, kan man på noen måte sjekke selv om det har blitt noen skader?

SVAR

Besvart 20.07.2019 21:58:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Tannlege - pris og timebestilling

Tannlegetimer er gratis ut samme året som du fyller 18 år. Deretter betaler du 25 prosent av prisen ut året du fyller 20 år.

 

Les mer
account_circle