Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble tvunget til å suge en fyr og videoen ble sendt til familien min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente på 15 år og ble slått til av en fyr og ble tvunget til og suge han, denne videon har blitt spredd og absolutt alle har den. Videon har blitt sendt til familiemedlemmer selv onkler osv. Familien min kaller meg hore og sier de ikke vil ha meg her mere og jeg ødelegger ryktet til familien og at de hater meg. Jeg er enig jeg har utrolig lyst til å flytte hjemme fra, hører hele tiden at jeg er hore og de kaller meg feit og alt de trykker meg bare ned og jeg orker ikke deg mer. Jeg blir også slått til og har ikke gått på skolen på 1 år og går bare på ungdom skolen, de ødelegger all slags energi jeg har, orker ikke engang å gå på skole lenger. Vær så snill hjelp meg

SVAR

Besvart 14.08.2019 21:20:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle