Kan jeg anmelde han for dette? at han liksom har brukt meg på denne måten? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg anmelde han for dette? at han liksom har brukt meg på denne måten?

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 15 år, jeg har holdt på med en gutt på 19år åver en liten stund nå. han har vært så god mot meg hele tiden, å sagt mange fine ting å fått meg til å føle meg veldig spesiell. for litt åver en uke siden satt jeg ilamme han alene og snakket, vi snakket om følelser og hva vi vil vidre i livet, han fortalte meg at jeg var den eneste for han å han var så utrulig glad i meg. men så spurte han om jeg ville ha sex med han, jeg synes selv det er litt tidlig å jeg ville vente fordi jeg ikke ville begynne et forhold med sex. han maste å maste men jeg sa bare nei. jeg sa sikkert nei rundt 20 ganger. men så bynnte han å grine å sa at han ikke hadde hadd sex på åver ett år å det var jævli for han. jeg følte samtidig at han pressa meg når jeg allerede hadde gitt klar beskjed om at jeg ikke ville. men han pressa meg så masse at jeg til slutt ga etter. så jeg hadde sex med han den natta. men nå bare for noen dager siden fortalte han meg at jeg ikke var den han ville ha, han hadde en sønn på snart 2 år og han var forlovet med en annen jente og skulle kansje gifte seg i sommer. om ikke så lenge så skulle han flytte inn lamme denne jenta. nå føler jeg meg sjikkelig brukt å etterlatt. kan jeg anmelde han for dette? at han liksom har brukt meg på denne måten?

(jeg ønsker ikke at denne skal komme opp offentlig)
account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer