Hopp til hovedinnholdet

Overgrep fra far

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Som barn i 10-15årsalderen gjorde pappa seksuelle tilnærmelser på meg (tok på underlivet mitt, puppene mine da han absolutt skulle massere skuldrene mine pga en skade, og fikk meg til å massere han da han var naken). Jeg har tidligere prøvd å skaffe hjelp men får det ikke til, jeg angrer alltid og lyver om at det ikke var noe likevel. Jeg orker ikke tanken på å rive i familien. Nå bor jeg alene, men nylig ringte pappa meg på videochatt (som er vanlig) men da jeg skulle legge på for å dusje og legge meg så ba han meg ha kamera på i dusjen. Jeg nektet selvfølgelig og la mobilen vekk og svarte ikke på flere meldinger, så da jeg våknet at han hadde sendt flere meldinger om at han ville jeg skulle ha kamera på inne på badet. Denne hendelsen har gitt meg flashbacks og en vondt klump i magen som har vært der siden(dette er noen dager siden nå). Hvordan skal jeg håndtere dette? Jeg klarer ikke å snakke med noen om det verken andre i familien eller venner. Var innom BUP,men klarte det ikke

SVAR

Besvart 14.09.2019 07:43:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
account_circle