Hopp til hovedinnholdet

Overgrep fra en venn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og jeg har opplevd et overgrep fra en av min bestevenn. Hun begynte og holde meg fast og bandt meg som at jeg ikke kunne røre meg, også tok hun av meg genseren og bh min og begynte og ta på puppene mine. Også hadde hun en kniv og prøvde og skade meg, jeg begynte og gråte og stoppe henne, men hun hørte ikke på meg. Det er en liten stund siden det skjedde, men hun har også gjort det flere ganger mot meg og bundet meg fast og tatt av genseren og buksen min. Jeg vet ikke om jeg skal si dette til eller bare holde det hemmelig

SVAR

Besvart 01.10.2019 21:54:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle