Hopp til hovedinnholdet

Føler at jeg ikke kjenner mannen min seksuelt lenger når han er inni meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har noen tanker.. Jeg har i min barndom vært misbrukt over flere år og x antall voldtekter. Disse er jeg godt ferdig med og jobbet meg igjennom. Vært i mange rettsaker osv. Som 18åring traff jeg min nå værende mann. Jeg var da forsåvitt ferdig med min siste rettsak og følte at jeg kunne leve normalt på en måte igjen. Og bygge opp noe nytt.. Siden den gang har jeg hatt noen tanker om om jeg er normal, seksuelt.... Jeg har hatt oprasjoner i livmoren og en abort som 16åring. Hatt indre skader... Jeg har slitt med å finne meg selv sexsuelt.. har en så god og snill mann nå at vi har det veldig godt og vi kan snakke om alt. Det jeg har på mitt hjerte til dere av spørsmål er at jeg føler ikke lenger at jeg kjenner mannen min seksuelt lenger når han er inni meg. Kun når jeg virkelig prøver å stramme men jeg blir så sliten av det... Føler meg oppbrukt og vid nedentil... Snakker sammen om dette til min mann som også synes at det kanskje bør spørre noen om råd..Hva kan jeg gjøre.

SVAR

Besvart 29.09.2019 18:53:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme ut, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Hvor kan du finne en, og hva kan de hjelpe deg med?

 

Les mer
account_circle