Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex. Husker ingenting. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For noen uker siden var jeg og noen venner på fest og der drakk vi alkohol. Jeg ble veldig full og skulle egentlig sove hos venninna mi. Men i stede møtte jeg på en fyr på festen, vi begynte å kline litt osv. Da festen snart var ferdig dro vi hjem til meg siden jeg var alene hjemme. Jeg husker svært lite fra kvelden. Dagen etter spurte jeg han hva som skjedde etter vi dro fra festen og han sa at vi hadde sex. Det var første gangen min og jeg ble kjemperedd og fortvilet. Slutter ikke å tenke på det. Og nå ignorerer han meg totalt. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt tankene mine?

SVAR

Besvart 30.09.2019 19:26:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Hadde sex med en som kanskje ikke ville

Jeg ble kjent med ei jente på byen forrige helg og hun ble med meg hjem. Vi var ganske fulle begge to, og vi lå sammen. Etterpå ble jeg litt bekymret for om hun egentlig var med på det frivillig eller ikke. Hun prøvde å si nei og sånt. Hva skjer om hun anmelder meg?

 

Les mer
attach_file

- Hadde sex med noen som sov

Jeg ble med en jente hjem fra byen forrige helg. Begge var ganske fulle, og vi lå sammen. Hun var like mye med på det som meg og tok masse initiativ, men jeg er ikke helt sikker på om hun var våken hele tiden mens vi holdt på. Nå har hun anmeldt meg for voldtekt. Jeg husker ikke alt som skjedde, men er veldig redd nå. Kan jeg straffes for at vi lå sammen?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle