Hopp til hovedinnholdet

Stefar utsatt meg for et overgrep, vanskelig å flytte pga økonomi.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg fortalte moren min om at jeg ble utsatt for et overgrep av stefaren min. De skal muligens separeres. Mamma er ufør og får under 300 000 kr i året, og hun har så og si ingen sparepenger. Jeg går på en privat internatskole. Mamma er redd for at om de separeres at jeg må bytte skole og mamma og brødrene mine må flytte. Er det virkelig ingen mulighet for at NAV kan gi noe støtte? Er det virkelig sånn at en mor og 3 barn skal klare seg på under 300 000kr i året, før skatt? Jeg vil virkelig ikke at familien min må flytte, eller at jeg må bytte skole. Jeg har kommet så bra inn i klassemiljøet her og trives veldig. Og jeg vil ikke at familien min skal måtte flytte pga noe som skjedde med meg. Takk på forhånd for svar, håper det finnes noen muligheter.

SVAR

Besvart 18.10.2019 17:32:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle