Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble tvunget til å suge en eldre gutt og videoen av dette er delt...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for et år siden ble jeg tvunget til å suge en eldre gutt som var 21 år. Han filmet dette og så klart kom videoen ute. Jeg får videoen tilsendt rundt 50 ganger daglig av mennesker jeg ikke kjenner. Jeg har anmeldt dette men ingenting skjer. Har ikke fått vite noe som helst om hva som skjer eller noe. Jeg føler de har glemt det helt. Og absolutt ingen tror på at dette var med tvang, ikke engang familie og venner. Jeg sliter på skolen, og for ofte drapstrusler, jeg tørr ikke lenger å gå ute fordi folk tar bilder av meg og kaller meg hore, de spytter på meg. Og selv eldre folk er veldig frekke mot meg pga dette. Legger meg til på sosiale medier kaller meg ditt og datt, legger ut videoen på sosiale medier, sprer den osv. Det vanskeligste med dette må være at jeg faktisk vurderer å ta livet mitt vis det ikke blir bedre. Eller så håper jeg at jeg kan flytte til Sverige eller så langt unna Norge som bare mulig, jeg sitter og skylder på meg selv og ender opp med at jeg blir deprimert.

SVAR

Besvart 23.10.2019 16:46:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle