Jeg ble tvunget til å suge en eldre gutt og videoen av dette er delt... Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg ble tvunget til å suge en eldre gutt og videoen av dette er delt...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for et år siden ble jeg tvunget til å suge en eldre gutt som var 21 år. Han filmet dette og så klart kom videoen ute. Jeg får videoen tilsendt rundt 50 ganger daglig av mennesker jeg ikke kjenner. Jeg har anmeldt dette men ingenting skjer. Har ikke fått vite noe som helst om hva som skjer eller noe. Jeg føler de har glemt det helt. Og absolutt ingen tror på at dette var med tvang, ikke engang familie og venner. Jeg sliter på skolen, og for ofte drapstrusler, jeg tørr ikke lenger å gå ute fordi folk tar bilder av meg og kaller meg hore, de spytter på meg. Og selv eldre folk er veldig frekke mot meg pga dette. Legger meg til på sosiale medier kaller meg ditt og datt, legger ut videoen på sosiale medier, sprer den osv. Det vanskeligste med dette må være at jeg faktisk vurderer å ta livet mitt vis det ikke blir bedre. Eller så håper jeg at jeg kan flytte til Sverige eller så langt unna Norge som bare mulig, jeg sitter og skylder på meg selv og ender opp med at jeg blir deprimert.

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer