Hopp til hovedinnholdet

Læreren min har tatt på meg og kalt meg ting som "snuppa" og "søta"

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Min lærer har tatt på meg. (strøket meg på låret, ryggen, skuldrene. Fiklet med håret mitt, og kost meg i ansiktet. Han har også berørt puppene mine, og slått meg på rumpa. Og kalt meg kallenavn som «snuppa», «søta» eller tullet med at jeg er «dum og deilig») jeg har alltid syntes at det er ukomfortabelt, men aldri sagt stopp, kun trekket meg unna. Dette har skjedd over en relativt lang periode, litt over ett år. Hva kaller jeg dette? seksuelt overgrep? seksuell trakassering?

SVAR

Besvart 17.11.2019 12:09:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle