Hopp til hovedinnholdet

Spiseforstyrrelse etter overgrep

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Komplisert. Ble for 1.5år si utsatt for overgrep. Slet mye med ptsd og anoreksi, fikk hjelp av daværende lege og noe psykolog(var ikke klar, så hjalp ikke) Har siden da blitt bedre, men faller tilbake. Har ikke lenger legen jeg stoler på da det var vikar. Bør gå opp 10-15kg og bli trent for å komme inn på paramedic neste år som er drømmen. Veier 49kg, er 170 høy Finne ikke samme gleden eller energien i hverdagen lenger Kan eg begynna på næringsdrikker(300kcal flasker) uten å spør noen? Tør ikke spør legen eller helsesøster om hjelp. Har ikke råd til privat psykolog da jeg går påbygg og ikke bor hjemme. Så hvordan går jeg frem? Unnskyld for komplisert og rotete spørsmål er bare så forvirret

SVAR

Besvart 06.12.2019 16:35:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle