Hopp til hovedinnholdet

Fetteren min tok meg på tissen når jeg var liten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i det siste tenker jeg veldig mye på en hendelse som skjedde når jeg gikk i 3. Klasse og er usikker på hva jeg burde gjøre og om dette er seksuell trakassering. Når jeg gikk i slutten av 2. eller 3. Klasse så pleide fetteren min som er omtrent 10 år eldre enn meg å ta og leke med vaginaen min i mens jeg satt på fanget hans når jeg var på besøk. Han pleide også å be meg om å kysse han på munnen noe som gjorde meg litt ukomfortabel, men som jeg tenkte var vanlig fordi han er som en storebror for meg, og jeg visste heller ikke om det at han tok på vaginaen min var vanlig. Dette skjedde ganske mange ganger når jeg var på besøk hos han ut året og jeg tenkte at til 4. Klasse må dette ta slutt siden jeg begynte å bli stor. Etter 4. Klasse gikk jeg aldri inn til rommet hans lenger og han har aldri tatt på meg på en seksuell måte igjen noen gang. Nå går jeg i 9. og vi har et veldig godt forhold nå og han ser definitivt på meg som kun lillesøstra hans og ville beskyttet meg fra alt.

SVAR

Besvart 10.12.2019 20:41:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle