Hopp til hovedinnholdet

En gutt filmet venninnen min når de hadde sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Han som tok dommen til venninna mi filma mens de hadde sex uten at hun visste det. Han hadde tatt opp telefonen under samleiet, og da hun spurte han om det senere løy han og sa han var på sosiale medier. Dagen etter hadde han vist videoen til kompisene sine og skrøt av det. Tidligere hadde han også filmet ei annen jente og sendt videoen til en stor gruppechat, der flere hadde lagra videoen. Han har tydeligvis filmet mangle flere også. Hendelsen med venninna mi skjedde i fjor, rett etter hun hadde fylt 17. Hun andre jenta er like gammel, og trolig er alle han har filmet ca. samme alder. Denne informasjonen fikk venninna mi av kjæresten, som er kompis med han som har filmet, han har også sett videoen. Det jeg lurer på er da: Hvordan skal man anmelde han, og hva slags og hvor stor straff kan han få? Altså, jentene det har hendt med er under 18, så det regnes vel som barnepornografi? I tillegg er det vel ganske ulovlig å filme noen under samleie uten deres samtykke og dele det videre.

SVAR

Besvart 13.01.2020 11:39:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Har du delt nakenbilder av andre?

Har du videresendt et bilde som bare var ment til deg og skjønt at det ikke var en ok ting å gjøre? Her er noen tips til hvordan du kan rydde opp.

 

Les mer
account_circle