Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt trakassert en del og søsteren min slår og lugger meg.....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har blitt trakassert en del. første gangen var da jeg var åtte eller ni år, Jeg ble tatt på private steder, men jeg tenkte ikke så mye på det, men når jeg ble eldre så gikk det merr inn på meg. Og når jeg var 11 år så ble jeg taksert, ingen tok på meg eller noe men, de sa noe og så på private steder, dette skjedde i Spania. Etter at vi kom hjem dra Spania så gikk jeg ikke ut på flere måneder. men det har skjedd flere ganger, og hver gang jeg går ut så ser folk på meg på en stygg måtte, liksom de ser opp og ned på meg. Og jeg blir slått hjemme av søsteren min, liksom hun slår og lugger og gjør masse annet. Jeg bare vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 29.01.2020 20:43:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
account_circle