Hopp til hovedinnholdet

Er i sjokk. Er dette overgrep?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Når jeg var rundt 11-12 år var jeg på telttur med gutte bestevennene mine, var ikke stort opplegg, var bare i bakgården til en av gutta. Broren min var også der da. Men da de andre hadde sovnet prøvde jeg og sove selv, funket ikke, så kjenner jeg noe i mot rumpa mi. Jeg later som jeg sover for jeg er i sjokk så jeg tørr da ikke egentlig og våkne eller noe. Han tar på meg flere steder, og drar ned buksa mi og tar fingrene sine inn i rumpa mi og tissen min. Det gjør vondt men jeg fortsetter og later som jeg sover. Jeg vet aldri om han kom så langt at han fikk kommet med sin nedre del inni meg. Men litt senere klarte jeg ikke mer så jeg sa jeg måtte hjem og løp hjem og hylgråt. Har ikke fortalt noe og vil ikke heller fordi jeg er flau. Er dette overgrep? Jeg sa ikke nei men jeg ville dette så absolutt ikke. Takk. :)

SVAR

Besvart 28.01.2020 14:20:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle