Hopp til hovedinnholdet

Trenger hjelp for å glemme alt som har skjedd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg var 15 var det den siste gangen en som voldtok meg, jeg sliter enda med traumer rundt dette, sliter med søvn, flashbacks, dissosiasjon og mareritt. Samtidig så stoler jeg ikke på folk, er redd for at det skal skje igjen, og at jeg skal sette meg selv i en sånn situasjon igjen, siden det har skjedd flere ganger, men da før fylte 15 år. Uansett, problemet mitt nå er at jeg har prøvd å være i et forhold med en gutt, hvor vi gikk fra å kysse, til å ta litt på hverandre, men da han prøvde å ta hånden sin nedi bhen min og buksa mi ble jeg skikkelig stressa og løp inn på badet. Syntes ikke han gjorde noe feil, jeg ønsket det jo, men likevel fikk jeg panikk. Er redd jeg aldri kommer til å klare å være seksuell med en person noen gang. Jeg likte han kjempegodt men så fort jeg liker folk dytter jeg de unna. Har PTSD, og snakket med psykologen min om dette, som han sa var en helt normal reaksjon. Men er redd det vil være sånn for alltid. Trenger hjelp for å glemme alt som har skjedd?

SVAR

Besvart 04.02.2020 18:29:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle