Hopp til hovedinnholdet

Er dette greit? Er dette overgrep selv om han ikke tok på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For noen år siden pleide meg og broren min å sove sammen, hver gang vi sov sammen fikk han meg til å onanere han. Han fikk meg også til å kle av meg så vi begge satt der nakne, jeg som sikkert var sånn fem år visste ikke at dette var galt og siden han er større enn meg turte jeg ikke gjøre noe. Etter et par ganger tok jeg mot til meg og sa nei. Da sa han kom igjen, det er ikke farlig, du trenger ikke sitte naken og presset meg til å gjøre det igjen. Dette er fortsatt ikke nevnt til foreldrene våre da jeg er redd for hva som vil skje med broren min. Er dette greit? Er dette overgrep selv om han ikke tok på meg? Tror du han husker det? Hva skal jeg gjøre da dette fortsatt er et veldig vondt minne?

SVAR

Besvart 04.02.2020 17:17:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell erfaring med søsken?

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle