Hopp til hovedinnholdet

Jeg ville ikke ha sex med han, men husker ikke hva jeg har sagt. Voldtekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på fest i går og drakk alt for mye. Kjæresten min, bestevenninna mi og en kompis dro fra festen fordi de ville hjem. Da satt jeg og 3 gutter i 20 årene igjen. Jeg ble trøtt og la meg i senga. Han ene gutten kom inn på rommet og la seg med meg. Han begynte å ta på meg og ta meg ned i buksa. Han tok hardt tak i hodet mitt og sa gjentatte ganger at jeg skulle suge han jeg sa nei og at jeg hadde kjæreste. Han fortsatte å mase helt til jeg gjorde det. Plutselig hadde vi samleie. Jeg var full og jeg er under 16, mens gutten er 19 år. Jeg ville ikke ha sex med han, men jeg husker ikke hva jeg har sagt. Er dette voldtekt? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg vil ikke fortelle det til noen. Jeg føler at kjæresten min fortjener å vite hva som skjedde, men kjæresten min er kompis med han som gjorde dette og jeg er redd for at det skal ødelegge forholdet vårt. Gutten har i ettertid sagt at jeg ikke må si noe til noen fordi det kan ødelegge alt. Også sirhan «tro meg du vil ikke si d».

SVAR

Besvart 02.02.2020 17:13:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer på et overgrepsmottak?

Hvis du du har opplevd et seksuelt overgrep, bør du ta kontakt med et overgrepsmottak så raskt som mulig. Der får du medisinsk hjelp og veiledning.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle