Hopp til hovedinnholdet

Var dette en voldtekt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år. Jeg var med noen venner i byen. Det endte opp med at vi kjøpte molly (et rus middel) Av en mann. Vi dro senere til en klubb, og det jeg husker var at jeg klarte så vidt å gå og jeg stammet utrolig mye. Jeg har blitt fortalt at jeg var med en gutt inn på do. Han visste at jeg var dopa, men han hadde ikke tatt noe. Vi gikk ned fra klubben og inn på senteret. Vi endte opp med å ha sex. Jeg har snakket med han om det, og jeg fant ut at vi ikke brukte kondom! Jeg husket at noen av vennene mine hadde fått opp døra imens vi hadde samleie. Mange av vennene mine ble redde for meg fordi jeg begynte å svette, fikk høy puls, klarte ikke å snakke eller gå. De ringte ambulansen. Politiet kom og jeg ble henta. Jeg fikk vite at om jeg hadde tatt litt mer kunne jeg dødd. Jeg lurer på om jeg har blitt voldtatt av den gutten siden han visste at jeg var dopa og ikke ante det jeg gjorde. Men det var jeg som spurte han om å være med på do. Og nå er vi begge redde for det.

SVAR

Besvart 04.02.2020 15:54:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

 

Les mer
attach_file

Var det en voldtekt?

Jeg husker ikke noe av det som skjedde, men jeg er redd for at jeg har blitt utsatt for en voldtekt.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle