Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med kjæresten - var det OK det som skjedde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble hentet av typen etter jeg hadde vært på fest. Jeg var beruset. Han var klar over dette siden jeg sa at jeg ikke følte meg helt tilstede. Jeg spiste også mat fra gulvet hans. Jeg halvsov på sofaen hans, da han spurte om vi skulle legge oss. Jeg la meg med alle klærne på bevisst, for jeg var redd for at han ville ha samleie. Alt i hodet spant rundt og jeg ville sove. Han spurte meg om jeg ikke ville ta av meg kjolen. Jeg sa nei. Han spurte igjen etter en stund. Jeg sa fortsatt nei. Han begynte å beføle meg under kjolen. Han fikk ikke noe respons fra meg. Jeg lå med ryggen til han og virket nok ganske avvisende. Etter en stund virket han litt irritert og spurte meg om jeg faktisk ville dette eller ikke. På hvilken måte hadde jeg gitt tegn om at jeg ville noe som helst? Jeg orket ikke å si nei igjen, jeg snudde meg mot han, vi begynte å kysse. Han spurte om han skulle hente kondom. Jeg nikket så vidt tilbake. Jeg husker han gikk inni meg men ikke hvordan det endte. Er dette ok?

SVAR

Besvart 11.02.2020 10:53:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Overgrep fra noen du kjenner

Har noen du kjenner utsatt deg for voldtekt, seksuelle overgrep eller gjort noe med kroppen din som du ikke vil og som ikke er lov? Da er det viktig at du sier ifra så du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
account_circle